X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Workshop-uri shootLess

Pe 1 aprilie (și nu e o păcăleală), poți participa la unul dintre workshop-urile ținute de speakerii shootLess. Fiecare workshop va dura minim 8 ore, începând de la 10 dimineața, în două sesiuni, cu pauză de prânz.

Te poți înregistra la oricare dintre workshop-uri din contul tău shootLess. Locurile sunt limitate, programul de workshop aparține în totalitate fiecărui speaker. Pentru detalii amănunțite poți întreba pe speakeri direct sau poți să ne scrii.

alege-ți un workshop shootLess și învață să fii mai bun

Adam Alex

Tema: Fotografia de fashion
Descriere: Folosește-ți imaginația pentru a crea ceva diferit. Inventivitate și creativitate. Scopul acestui workshop este să te înzestreze cu uneltele potrivite pentru a fi un fotograf mai bun. Ce soluții avem pentru a spune povești vizuale puternice. Vei folosi Lumina naturală și flash, se discută despre atitudinea, senzualitate, posing. Vei asista la o sesiune foto cu modele, vei auzi tips & tricks, vei învăța compoziție și cum să comunici eficient cu privitorul.
Preț: 1,100 lei
Locuri: 25
Înscrie-te!

Olga Vușcan

Tema: Fotografia de nou-născuți
Descriere: Cum să așezi bebelușul, cum să folosești și să faci rost de accesorii, cum să produci imagine bună în cameră și cum finalizezi imaginile în Lightroom și Photoshop. La sesiunea foto ești invitat să fotografiezi și tu. Vei putea folosi imaginile pe care le faci pe parcursul workshop-ului în promovarea ta. Gândește-te că fotografia de copii îți oferă șansa de a avea un venit constant, indiferent de anotimp. Dar trebuie să stăpânești tehnici care nu sunt familiare fotografului de nuntă.
Preț: 950 lei
Locuri: 7
Înscrie-te!

GlamArt Studio

Tema: LIVE Posing Shop
Descriere: Ai aparatul în mână, luminile pregătite, peisasjul e acolo iar mirii te întreabă: acum ce facem? La acest workshop vei învăța ce să răspunzi și cum nu va mai trebui să-ți faci griji de-acum încolo. Nu contează cum arată mirii: scunzi, înalți, grași sau slabi. Posing concret. Shooting, shooting, shooting. Și finisarea imaginii la nivel profesional.
Preț: 700 lei
Locuri: 20
Înscrie-te!

Foto Dumbravă

Tema: Manipularea luminii naturale și artificiale
Descriere: Vei învăța trucuri pentru ca protagoniștii imaginilor să fie reprezentați perfect. Trucuri de manipulare a luminii în favoarea ta. Dacă spațiul e o constrângere, lumina poate fi suplimentată, închisă, colorată altfel. Vrei să îți pui personajele în cea mai bună lumină și asta vei învăța la workshop. O sursă adițională de lumină te ajută să scapi de schimbarea setărilor în permanență, ascunde sau evidențiază, atrage atenția și scoate subiectul din banal.:
Preț: 800 lei
Locuri: 14
Înscrie-te!

Ovidiu Leșan

Tema: Curaj cu camera în mână
Descriere: Ovidiu își va canaliza toată energia ca să îți ofere curaj. Curajul să te depășești, să fii cea mai bună versiune a ta. Sesiune foto live, cum să realizezi fotografii la un alt nivel. Surse de iluminare diverse: flash, lumină naturală, blendă, lampă video, telefon. Posing natural. Le vei stăpâni pe toate după acest workshop de o zi cu Ovidiu.
Preț: 900 lei
Locuri: 15
Înscrie-te!

FixFoto

Tema: Fotografie documentară de nuntă
Descriere: 9 ani de muncă în 8 ore de workshop. Învață fotografie documentară cu 0 intervenție în ziua nunții. Totul despre lumină, moment și compoziție. Veți afla tips & tricks, cum să nu te plafonezi, cum să eviți greșelile, cum să găsești armonie în haos, simplitate și complexitate în fotografia de nuntă!
Preț: 700 lei
Locuri: 20
Înscrie-te!

Vio și Gerry Husti

Tema: Trash-the-dress ca la carte
Descriere: Cum se alege locația, ce înseamnă posing, cum se folosește blenda, utilizarea flash-urilor. Apoi toate imaginile vor fi editate în Lightroom și Photoshop și vor fi optimizate pentru web sau facebook.
Preț: 450 lei
Locuri: 20
Înscrie-te!

Surpriză!

Tema: Surpriză!
Descriere: Anunțăm în curând!
Preț: xxx lei
Locuri: 25
Înscrie-te!