X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Workshop-uri shootLess

În 14 aprilie poți participa la unul dintre workshop-urile ținute de speakerii shootLess. Fiecare workshop va dura aproximativ 8 ore, începând de la 10 dimineața, în două sesiuni, cu pauză de prânz.

Te poți înregistra la oricare dintre workshop-uri din contul tău shootLess. Locurile sunt limitate, programul de workshop aparține în totalitate fiecărui speaker. Pentru detalii amănunțite poți întreba pe speakeri direct sau poți să ne scrii.

alege un workshop shootLess și învață să fii mai bun

Daniel + Ana Maria Ilinca

Tema: Budoir + retouching
Descriere: Shooting cu model - tematică budoir în interior. Vom utiliza lumină naturală și artificială. Vom lămuri ce înseamnă posing armonios, cum valorificăm locația existentă, ce tehnici de fotografiere și ce instrumente sunt utile. Totul în 3 ore. Apoi vom discuta despre un workflow complet de retouching Capture One vs Adobe Lightroom, postprocesare premium în Adobe Photoshop, cum ne optimizăm workflow-ul, variante rapide de finisare a imaginii- 4 ore.
Preț: 1000 lei
Locuri: 10
Înscrie-te!

Galia Dan

Tema: Atelier de fotografie în natură
Descriere: Împreună vom descoperi motivația și bucuria fotografiei de peisaj. Vei spune că nu se aplică în fotografia de nuntă, însă compoziția e compoziție, lumina e lumină, fotografia bună e aceeași oriunde. Te voi convinge că puțin înseamnă, de fapt, mai mult. Cum ne ajută natura în sesiunile noastre foto? Și cum poți spune o poveste eficientă în doar 12 imagini? Toate astea într-un workshop de fotografie altfel!
Preț: 1 ceai
Locuri: 10
Înscrie-te!

Julius Paul

Tema: Cum depășești condițiile grele?
Descriere: Este adevărat faptul că unii oameni sunt mai puțini fotogenici, că locația uneori nu prea ajută sau că lumina nu este cea mai fericită însă cu toate acestea trebuie să realizăm fotografii frumoase și relevante. De aceea vom lămuri ce putem face în astfel de momente, cum ne conectăm cu ai noștri clienți, cum îi aducem într-o zonă de comfort astfel încât ei să fie relaxați în fața camerei. Suntem dezamăgiți de noi când ne dăm seama că puteam face mai mult (compoziție, lumină, posing, edit), însă când avem multe neajunsuri și nu numai, este important să oferim o experientă atât de bună acelor oameni, astfel încât se le inducem starea că fotografiile au ieșit geniale. Această rețetă nu dă greș niciodată. Vom aborda absolut toate aspectele relevante în realizarea cu succes de fotografie de nuntă. Discuție teoretică - 1 oră. Fotografiere modele în interior - 2 ore. Fotografiere modele în exterior - 2 ore. Prelucrarea imaginilor - 2 ore. Discuții pe fotografii - 1 oră. Minim 5 participanți.
Preț: 450 lei
Locuri: 12
Înscrie-te!

Dumitru Hariuc

Tema: O altfel de nuntă
Descriere: Cum am reușit eu să atrag privirile într-un timp scurt, aparatul și lentilele utile pentru un reportaj viu, de unde ne inspirăm și cum ne dezvoltăm dorința de a ne depăși, cum învingem stereotipurile, cum folosim lumina de zi și lumina suplimentară pentru un reportaj atmosferic, dezvoltarea stilului propriu și a trucurilor, cum obținem reacții vii de la cei fotografiați, interacțiunea cu clienții, unde găsești clienți, promovarea, lucrul în echipă, sesiune foto pe teren, selectarea materialului și prelucrarea, revizuire de portofoliu + bonus un preset de culoare Hariuc. Minim 8 participanți.
Preț: 650 lei
Locuri: 15
Înscrie-te!

Dima Vutcariov

Tema: Videografie de top
Descriere: Prezentarea aparaturii utilizateși setările de ordin tehnic (camera video, sunetul - Zoom H6 sau lavalieră, obiectivele folosite), structura filmului (intro, elemente wow), importanța sunetului, lumina naturală și artificială, software și plugin-uri, lucru în echipă, scheme de filmări. Teorie și practică la maxim. Minim 10 participanți.
Preț: 1000 lei
Locuri: 20
Înscrie-te!

Mirela Momanu

Tema: Fotografia de stradă fine-art!
Descriere: O zi în care vei descoperi că fotografia de nuntă poate împrumuta fantastic de mult din conceptele esențiale ale fotografiei de stradă: atenția la detalii, anticiparea momentului și a compoziției, utilizarea creativă a luminii existente. Vom avea 3 ore de teorie și 3 ore de practică, apoi ne vom întoarce în interior și vom revedea imaginile realizate. Sesiunea de întrebări și răspunsuri îți va aduce lămuririle necesare astfel încât să devii un fotograf de nuntă complet.
Preț: 350 lei
Locuri: 10
Înscrie-te!

Alexander Lupașcu

Tema: Lumină naturală vs flash, workflow on-location, echipament
Descriere: Teorie timp de 2 ore: cine sunt eu, portofoliu, review, workflow personal, echipament folosit la eveniment, momente specifice și abordări. Sesiune practică outdoor 2 ore cu modele oameni obișnuiți: voi explica modalitatea proprie de abordare a clienților,, comunicarea, posing, lumină naturală vs flash, când și de ce aleg un tip de lumină. Regie vs momente naturale. Review foto: discuție pe marginea imaginilor realizate, analiza compoziției, detaliilor, poveștii - 3 ore.
Preț: 490 lei
Locuri: 10
Înscrie-te!

Paul Pădurariu

Tema: De la vis la 30,000 EUR pe an
Descriere: De multe ori am spus că fotografia m-a ales, dar puțini știu că pentru îmi urma visul am renunțat la un job de corporatist bine plătit și un an de zile m-am lăsat curprins de toată complexitatea si frumusețea din spatele aparatului de fotografiat. În spatele dragostei pentru fotografie și oameni se ascund nopți în care am conturat nu doar un plan de business și marketing, ci emoții și povești. M-am dedicat oamenilor și am ales să-i cunosc pentru a le putea fi alături trup, minte și suflet în ziua lor magică. Despre planficările din spatele visului, despre decizii și alegeri ce îți pot schimba viața, despre eliberarea de frici și îmbrățișarea fotografiatului liber, alături de tehnici de editare în 8 ore a unei nunți și 10 minute a unui album foto o să povestim pe parcursul workshopului. Am să vă împărtășesc din secretul de a livra clienților încât să spună de fiecare dată „WOW” și să îți aducă și ei alți clienți, dar și multe, multe, multe alte secrete ascunse sub #MagiaLuiPaul.
Preț: 320 lei
Locuri: 12
Înscrie-te!

Florin Stefan

Tema: Workshop 1-1
Descriere: In ultimii 2 ani de zile sunt mereu intrebat, daca si cand o sa fac un workshop de fotografie. Raspunsul meu vine acum la conferinta Shootless, nu m-am gandit sa fac inca workshopuri, pentru ca cei de la care am invatat si eu, inca tin cursuri si o fac mai bine decat as putea sa o fac eu. Insa povestea unui “unu la unu” este alta. Un sigur om, o zi de shooting, discuti libere, tehnica, cum vad anumite compozitii, cum imi poregatesc sedintele si apoi feedback in urmatoarea perioada, pe care il dau on-line, ma face sa imi canalizez intreaga atentie intr-o singura directie. Sunt mai eficiente acest gen de workshop-uri? Vino si afla pe 14 aprilie, in Sibiu. O sa ne distram pe cinste, iar TU ma poti intreba orice, o sa raspund cu drag.
Preț: 2049 lei
Locuri: 1
Înscrie-te!

Daniel Chindea

Tema: Shooting, shooting, shooting!
Descriere: Ieșim în oraș și identificăm într-un spațiu aparent banal condiții de fotografie bună. Cum comunicăm cu cei din fața camerei, cum îi aducem într-o stare în care se manifestă spontan și fără fețe de poză. Demitizarea posing-ului. Utilizarea luminii naturale plate, direcționale, dificile. Crearea de adâncime în cadru, iluzii, dar mai ales natural natural natural. Vino la workshop. Nu costă aproape nimic.
Preț: CÂT VREI TU SĂ FIE
Locuri: 25
Înscrie-te!