Termeni și condiții

Evenimentul Shootless 2020 este organizat de PYMA IMAGE SRL, numită în continuare Organizator.

  • PYMA IMAGE SRL
  • CUI 30663374
  • Sediu social: Şos. GALATA  14  camera 2  Iaşi
Înscrierea la eveniment
 

Procesul de înregistrare la eveniment are loc, contra cost (plata cu cardul), prin intermediul Ove.ro. Termenii și condițiile detaliate de utilizare a serviciului Ove.ro se pot consulta pe site-ul lor.

Politica de livrare a produselor

După plata biletului pentru Shootless, acesta poate fi descărcat și printat online.

Politica de retur/anulare

Contravaloarea biletelor achiziționate nu poate fi returnată decât în caz de forță majoră. În sensul prezenților Termeni și condiții, forța majoră reprezintă oricare dintre următoarele cazuri: anularea sau reprogramarea cu cel puțin o zi diferență a evenimentului pentru care a fost achiziționat biletul, spitalizare sau deces, cataclisme naturale sau proteste care împiedică desfășurarea evenimentului, precum și orice alt eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa, și a cărui apariție pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin acești Termeni și condiții.

Participanții sunt obligați să respecte regulamentele pe care Organizatorul le stabilește pentru buna desfășurare a evenimentelor.

Politica de confidentialitate poate fi citita aici.

 

proiect sustinut de Radio Patratele și Revista Foto | fotografi de nuntă – hai să învățăm împreună | shoot less, art more | implementare web Bianca Ionel

Netopia plata online