X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Speakerii shootLess

shootLess nu e despre speakeri, despre oameni care le știu pe toate. Este o întâlnire în care tu ești pe primul loc, în prim-plan. Tot ce se va întâmpla pe scenă și în afara ei e gândit să-ți folosească la maxim. Toate prezentările (aproximativ 90 minute fiecare) sunt gândite să fie extrem de utile, în manieră pragmatică.

Am ales pentru tine vorbitori în care avem încredere. Oameni care vor 'să dea', pentru care nu există secrete. Până ne vedem la shootLess (și după aceea), folosește pagina de Facebook pentru a pune întrebări, pentru a afla răspunsuri despre speakeri, workshop-uri (detalii precise), competiție etc. Suntem toți aici pentru tine. Sau scrie-ne un mesaj.

Echipa shootLess de anul acesta reprezintă un mix de inovații. Am pus la cale o suită de teme de abordat, astfel încăt diversitatea să îți fie cu adevărat utilă. Desfășurarea fiecărei zile va fi descrisă în scurt timp pe pagina programului și locațiilor.

shootLess e despre tine, suntem oameni în primul rând și colegi de breaslă în al doilea rând