X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Speakerii shootLess

shootLess nu e despre speakeri, despre oameni care le știu pe toate. Este o întâlnire în care tu ești pe primul loc, în prim-plan. Tot ce se va întâmpla pe scenă și în afara ei e gândit să-ți folosească la maxim. Toate prezentările (aproximativ 90 minute fiecare) sunt gândite să fie extrem de utile, în manieră pragmatică.

Am ales pentru tine vorbitori în care avem încredere. Oameni care vor 'să dea', pentru care nu există secrete. Până ne vedem la shootLess (și după aceea), folosește pagina de Facebook pentru a pune întrebări, pentru a afla răspunsuri despre speakeri, workshop-uri (detalii precise), competiție etc. Suntem toți aici pentru tine. Sau scrie-ne un mesaj.

Echipa shootLess de anul acesta reprezintă un mix de inovații. Am pus la cale o suită de teme de abordat, astfel încăt diversitatea să îți fie cu adevărat utilă. Desfășurarea fiecărei zile va fi descrisă în scurt timp pe pagina programului și locațiilor.

shootLess e despre tine, suntem oameni în primul rând și colegi de breaslă în al doilea rând

Adam Alex

Adam Alex

Adam vine pentru a treia oară în România și toate întâlnirile cu el au fost sold-out. La shootLess te va învăța ce să faci ca să primești telefon de la o viitoare mireasă din SUA. Cum să devii fotograf de nunți peste hotare. Practic. Cu subiect și predicat.
WORKSHOP

Adam Alex despre shootLess
Înscrie-te la shootLess acum!

Olga Vuscan

Olga Vuscan

O specialistă în fotografierea celor mici, Olga știe să te învețe și pe tine cum poți face asta. Olga va vorbi despre cum să vii în întâmpinarea așteptărilor clienților. Ce le spui, unde le spui, cum le vorbești! Astfel încât să ai clienți fericiți! Olga îți va prezenta practic tot ce trebuie să faci, cu exemple concrete și idei astfel încât să îmbunătățești felul în care interacționezi cu actualii și viitorii clienți.
WORKSHOP

Olga Vușcan despre shootLess

Ioan Bragheșiu + Liviu Popica

GlamArt Studio

Doi oameni inimoși, experți în editare foto, posing, fotografie de nuntă de calitate. Lor le aparține Laboratorul de Lightroom. Pe scena shootLess vor pune în operă o sesiune foto LIVE, cu lumină continuă, flash-uri, miri, recuzită. Vor edita imaginile la superlativ. LIVE. Pe un ecran de 8m. În a doua intervenție, vor vorbi și vor arăta totul despre colorizare, într-un mini-workshop: ce este culoarea, ce unelte hardware și software îți sunt necesare, etape de manipulare a culorii în digital. Totul în parteneriat cu BenQ.
WORKSHOP

GlamArt Studio despre shootLess

Adriana Crisan

Adriana Crisan

Business speaker, Career Development speaker, Motivational speaker. Sustine cursuri de pregatire pentru companii de top din Romania, Austria, Germania, Elvetia, Liechtenstein. A pregatit peste 10.000 de persoane. Când vine vorba de marketing, toți ne pricepem. Cu toate astea, am rugat-o pe Adriana sa iti demonstreze ca si tu poti iesi in evidenta, poti fi remarcat, te poti face vizibil.

Tudor Popa

Tudor Popa

Tudor este manager, blogger si pasionat de fotografie. Speaker si specialist in marketing, iti va spune cum considera el, practic, derularea marketingului si brandingului intr-un business de fotografie de nunta. Poti pune intrebari, va fi o ora extrem de utila pentru tine.

Înscrie-te la shootLess acum!

Ana + Daniel Dumbravă

Foto Dumbravă

Un cuplu. Și nu e singurul cuplu de fotografi care va urca pe scena shootLess. Avem chiar patru. Ana și Daniel se consideră binecuvântați să facă parte din povestea fiecărei nunți fotografiate. Îți vor explica felul în care își construiesc succesul și își depășesc mereu limitele. De la A la Z. Vor vorbi despre nebunie, perseverență, compromisuri. Despre cum să faci fotografie de nuntă cu toată familia implicată.
WORKSHOP

Foto Dumbravă despre shootLess

Ovidiu Leșan

Ovidiu Leșan

Ovidiu îți propune socializare, fotografie, distracție, lumină, echipamente foto. Cum să devii mai bun și să poți trăi liniștit doar din fotografie de nuntă! Pe scenă, Ovidiu va vorbi cât se poate de pragmatic despre lumină și echipament. Ce îți trebuie și la ce îți trebuie! Cu tot cu exemple de succes.
WORKSHOP

Ovidiu Leșan despre shootLess

Cristina + Petrică Tănase

FixFoto

FixFoto înseamnă Cristina și Petrică. Ne-au mărturisit că, în 9 ani de fotografie de nuntă, au învățat două lucruri cu adevărat importante. Primul este că nimic nu trebuie. Al doilea este puterea lui de ce! Te așteaptă amândoi la Sibiu ca să vorbiți despre de ce-uri fotografice. Concret! Fără filosofii.
WORKSHOP

FixFoto despre shootLess

Vio + Gerry Husti

Vio și Gerry Husti

Vio, Gerry și Andrei Husti vin la shootLess ca să-ți vorbească deschis despre afacerea de familie. Cum reușesc ei să se organizeze, să trăiască și să lucreze toți în același business? Cum fac asta cu succes la 52 de ani, în condițiile în care mulți colegi de breaslă s-au retras de multă vreme?
WORKSHOP

Gerry Husti despre shootLess
Înscrie-te la shootLess acum!