X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Cum a fost la shootLess 2019?

Imagini, video, texte, parteneri, participanți: 3 zile de poveste la Sibiu - shootLess 2019. Fotografie de nuntă la maxim! Vino și în 2020, 3-5 aprilie, la întâlnirea anuală a fotografilor de nuntă - fără fițe, figuri și vedetisme. Noi între noi, învățând să devenim mai buni Derulează mai jos pentru a cunoaște speakerii din 2019, a vedea câștigătorii competiției, partenerii, imagini realizate de către participanți și speakeri.

Ce, cum, cât?

12-14 aprilie 2019, Sibiu. 200 de participanți, 12 speakeri, povestit, învățat, demonstrații și vernisajul expoziției de fotografie, workshop-uri. Cel mai drag și mai util eveniment educațional în fotografia de nuntă românească. Făcut de fotografi, pentru fotografi.

Au fost trei zile pline cu emoții. Partenerii au fost la mare înălțime: monitoare, camere foto, obiective, albume, printuri, curele, hamuri, cărți, caravane, proiectoare, studio, accesorii. Participanții au fost uniți, au petrecut zeci de ore împreună, în sala de conferință, la petrecere și la workshop-uri. Speakerii au fost emoționați, bine pregătiți, onești și aproape de cei din sală. Totul s-a desfășurat ca într-o mare familie și noi am savurat fiecare moment. Iată mai jos speakerii, partenerii și câteva imagini de la shootLess.

Înscrie-te la shootLess acum!

Speakerii shootLess 2018

Florin Ștefan
Dumitru Hariuc
Galia Dan
Daniel Ilinca
SURPRIZĂ!!!
Julius Paul
Paul Pădurariu
Nick Driftwood
Marius Stoica
Alexander Lupașcu
Daniel Chindea
Dima Vutcariov

Iată câștigătorii competiției shootLess 2019!

Juriul a fost compus din Marian Cristea, Louis Guermont și Daniel Chindea! Au fost câștigătoare 20 de imagini, extrem de diferite ca stil, tehnică, subiecte. Juriul a avut de ales din mai bine de 350 de imagini diferite. Dacă ai participat, găsești notele juriului în contul tău shootLess. Click pe fiecare imagine pentru a vedea câștigătorul și scorul total obținut.

Imagini realizate la shootLess 2019! Găsești și mai multe pe pagina evenimentului shootLess 2019 și în galeria realizată cu ajutorul selfieBooth.

Mulțumim autorilor: Alex Pascal, Marian Mihai, Julius Paul, Alexander Lupașcu, Adrian Nedelea, Bianca Natalia, Alex Păsărelu, Constantin Ștefan, Costel Lăzărescu, Bogdan Huideș, Sandu Floarea, Louis Guermond, Paul Pădurariu, Tony Hampel, Marius Godeanu, Marius Stoica, Ciprian Alupoae, Daniel Morar!

Vino la shootLess 2019

Partenerii shootLess 2019