X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Cum a fost la shootLess 2018?

Imagini, video, texte, parteneri, participanți: 3 zile incredibile la Sibiu - shootLess 2018. Fotografie de nuntă la maxim! Vino și în 2019 la întâlnirea anuală a fotografilor de nuntă - fără fițe, figuri și vedetisme. Noi între noi, învățând să devenim mai buni Derulează mai jos pentru a cunoaște speakerii din 2018, a vedea câștigătorii competiției, imagini realizate de către participanți și speakeri.

Ce, cum, cât?

30 martie - 1 aprilie 2018, Sibiu. 320 de participanți, 13 speakeri, povestit, învățat, shooting direct pe scenă, demonstrații și vernisajul expoziției de fotografie, workshop-uri. Cel mai drag și mai util eveniment educațional în fotografia de nuntă românească. Făcut de fotografi, pentru fotografi.

Înscrie-te la shootLess acum!

Speakerii shootLess 2018

Adam Alex
Olga Vuscan
Ioan Bragheșiu
Liviu Popica
Adriana Crisan
Tudor Popa
Ana Dumbravă
Daniel Dumbravă
Ovidiu Leșan
Cristina Tănase
Petrică Tănase
Violeta Husti
Gerry Husti

Iată câștigătorii competiției shootLess 2018!

Juriul a fost compus din Vlad Lodoabă, Adam Alex și Louis Guermont! Au fost câștigătoare 20 de imagini, extrem de diferite ca stil, tehnică, subiecte. Juriul a avut de ales din mai bine de 400 de imagini diferite. Dacă ai participat, găsești notele juriului în contul tău shootLess. Click pe fiecare imagine pentru a vedea câștigătorul și scorul total obținut.

Imagini realizate la shootLess 2018!

Mulțumim autorilor: Alex Barbu, Ovidiu Leșan, Gerry Husti, Daniel Dumbravă, Aurelian Mitrea, Catalin Ciubotaru, Flavius Lazăr!

Vino la shootLess 2019

Partenerii shootLess 2018