Misiunea shootLess

shootLess este o inițiativă a 3 oameni pasionați de fotografie susținuți de prieteni și colegi de breaslă. Misiunea shootLess este aceeași pe care o avem de 6 ani cu WeddingStaff. Aceea de a educa, informa și pregăti viitoarele generații de fotografi de nuntă. Ne dorim ca voi să învățați, să vă perfecționați și să creșteți breasla noastră mai departe.

shootLess înseamnă pentru noi ‘fotografiază înțelept’. Nu te grăbi. Nu confunda instinctul cu fotografiatul a tot ce mișcă. Înainte de declanșare (chiar și în cazul momentelor ce se întâmplă extrem de rapid) ar trebui să aibă loc un proces de gândire care ia în calcul setări de cameră, evaluarea compoziției, relevanța momentului capturat, direcția luminii și multe alte elemente ce fac sau ‘desfac’ o imagine cu adevărat bună.

Numărul de participanți de anul trecut (2019) a fost de 200. Așteptăm același număr mare și în 2020, datorită conținutului de calitate oferit în cadrul conferinței.

Ne dorim să fii aproape de noi cu idei, sfaturi, critici. Nu fi străin, nu suntem orgolioși și avem multe de învățat.

Marius Agrigoroaei

Marius Agrigoroaei organizator shootless

După 8 ani în care am organizat evenimente pentru fotografii de nuntă prin toată țara, a venit momentul să readucem Shootless în inima României, la Brașov.

Îmi place să spun că „fotografiez ceea ce îi leagă pe oameni” și cred că educația de calitate aduce cu ea creativitate, inspirație și încredere în tine și munca ta de fotograf, iar Shootless e locul în care poți să înveți și să devii tot mai bun.

„Shoot less, art more” rămâne motto-ul de suflet acestei conferințe și promitem să aduce pentru toți pasionații de fotografie speakeri care să inspire să creștem împreună.

Hai și tu la ShootLess 2021!

bianca ionel

Bianca Ionel organizator shootless

Din ianuarie 2019 fotografia m-a transformat de fiecare dată într-un om mai prezent și mai atent la micile bucurii ale vieții.

Sunt îndrăgostită de fotografia alb-negru, de oameni, de peisaje și potrete care spun o poveste. Visul meu cel mai mare este fotografiez într-un stil minimalist alb-negru.

Nu credeam că poate fi mai mult de atât, până când din noiembrie 2019 am devenit parte din echipa Shootless. Anul acesta, în 2021 ne vedem în inima României, la Brașov. ❤️

proiect sustinut de Radio Patratele și Revista Foto | fotografi de nuntă – hai să învățăm împreună | shoot less, art more | implementare web Bianca Ionel