Misiunea shootLess

shootLess este o inițiativă a 3 oameni pasionați de fotografie susținuți de prieteni și colegi de breaslă. Misiunea shootLess este aceeași pe care o avem de 6 ani cu WeddingStaff. Aceea de a educa, informa și pregăti viitoarele generații de fotografi de nuntă. Ne dorim ca voi să învățați, să vă perfecționați și să creșteți breasla noastră mai departe.

shootLess înseamnă pentru noi ‘fotografiază înțelept’. Nu te grăbi. Nu confunda instinctul cu fotografiatul a tot ce mișcă. Înainte de declanșare (chiar și în cazul momentelor ce se întâmplă extrem de rapid) ar trebui să aibă loc un proces de gândire care ia în calcul setări de cameră, evaluarea compoziției, relevanța momentului capturat, direcția luminii și multe alte elemente ce fac sau ‘desfac’ o imagine cu adevărat bună.

Numărul de participanți de anul trecut (2019) a fost de 200. Așteptăm același număr mare și în 2020, datorită conținutului de calitate oferit în cadrul conferinței.

Ne dorim să fii aproape de noi cu idei, sfaturi, critici. Nu fi străin, nu suntem orgolioși și avem multe de învățat.

Marius Agrigoroaei

Marius Agrigoroaei organizator shootless

După 7 ani în care am organizat evenimente pentru fotografii de nuntă prin toată țara, a venit momentul să aducem Shootless în inima Moldovei, la Iași.

Îmi place să spun că „fotografiez ceea ce îi leagă pe oameni” și cred că educația de calitate aduce cu ea creativitate, inspirație și încredere în tine și munca ta de fotograf, iar Shootless e locul în care poți să înveți și să devii tot mai bun.

„Shoot less, art more” rămâne motto-ul de suflet acestei conferințe și promitem să aduce pentru toți pasionații de fotografie speakeri care să inspire să creștem împreună.

Hai și tu la ShootLess 2020!

paul pădurariu

paul padurariu organizator shootless

Aducem ShootLess la Iași, în inima Moldovei și o să fie magic! În aprilie anul acesta urcam pe scena Shootless în calitate de speaker, cu foarte multe emoții și cu dorința de a împărtăși colegilor mei din #MagiaLuiPaul.

De câteva săptămâni, cu emoții și mai mari, am început să fac parte din echipa de organizare ShootLess 2020. Uhh, e și mai provocator în spatele cortinei!

Cred în tot ce înseamnă învătare continuă iar Shootless e conferința unde se întâmplă lucruri magice, între prieteni, între fotografi pasionați de ceea ce fac și gata să ofere din experiența lor.

Abia aștept să ne vedem și revedem pe 3-5 aprilie 2020 la Shootless!

 

bianca ionel

Bianca Ionel organizator shootless

Anul acesta, de prin februarie, am început să simt fotografia cu tot sufletul și cu toată ființa mea.

Nu știam cât de mult voi călători pentru ea și prin ea și nu știam câtă bucurie îmi poate aduce prin oamenii pe care îi întâlnesc în acest drum spre ea și prin provocările la care mă supune. Recunosc… am lipit bucăți din mine prin fotografie, m-am regăsit și m-am descoperit într-o altă lumină, dintr-un alt punct de stație…

Nu credeam că poate fi mai mult de atât, până când am aflat că Shootless 2020 va fi în inima Moldovei, la Iași. ❤️

Ne vedem la o super conferință dedicată fotografilor de nuntă ce crede în voi și crede în puterea de a învăța și de a crește împreună.

proiect sustinut de Radio Patratele și Revista Foto | fotografi de nuntă – hai să învățăm împreună | shoot less, art more | implementare web Bianca Ionel