X
Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.

Misiunea shootLess

shootLess este o inițiativă a 3 fotografi, susținuți de prieteni și colegi de breaslă. Misiunea shootLess este aceeași pe care o avem de 6 ani cu WeddingStaff. Aceea de a educa, informa și pregăti viitoarele generații de fotografi de nuntă. Ne dorim ca voi să învățați, să vă perfecționați și să creșteți breasla noastră mai departe.

shootLess se desfășoară anual. 2018 este anul de debut în acest format. Am adăugat componenta practică (fiecare speaker va trebui să rezolve nevoi existente) și competiția pe care ne-o dorim la cele mai înalte standarde. E probabil singura competiție de gen la care fiecare participant are feedback de la fiecare membru al juriului.

shootLess înseamnă pentru noi 'fotografiază înțelept'. Nu te grăbi. Nu confunda instinctul cu fotografiatul a tot ce mișcă. Înainte de declanșare (chiar și în cazul momentelor ce se întâmplă extrem de rapid) ar trebui să aibă loc un proces de gândire care ia în calcul setări de cameră, evaluarea compoziției, relevanța momentului capturat, direcția luminii și multe alte elemente ce fac sau 'desfac' o imagine cu adevărat bună.

Alegerea Sibiului ca locație a avut în vedere ideea de 'centrul țării'. Intenționăm să păstrăm an de an acest loc minunat pentru evenimentul shootLess.

Ne dorim să fii aproape de noi cu idei, sfaturi, critici. Nu fi străin, nu suntem orgolioși și avem multe de învățat.

P.S. Înscrie-te la shootLess acum!